Vakmanschap

Professionele verwerking van lei- en natuursteen vraagt om vakmanschap. Op het project, in de werkplaats en op kantoor: bij Ridder Leidekkers en Koperslagers werken vakmensen die het ambacht volledig in de vingers hebben. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met de producent van lei- en natuursteen. Ridder verzekert zich er zo van dat alleen met de beste materialen wordt gewerkt.

De koperslagerij is een verhaal apart. Hier werken alleen mensen met jarenlange ervaring in [het herstel van] metaal. Tijdens de restauratie van gebouwen worden ornamenten snel, efficiënt en deskundig opgeknapt, waarbij de coördinatie in één hand blijft. Dat is de kracht van Ridder.

Gedegen vakopleiding

De complexiteit van de projecten vraagt om een gedegen vakopleiding in verschillende disciplines. Zowel in werkvoorbereiding als montage zijn werknemers van Ridder uitstekend geschoold. De voorliefde voor het vak kenmerkt zich door een veelomvattende kennis van lei- en natuursteen en de verwerking ervan. Veel van onze leidekkers hebben een ‘Meisterausbildung’ in Duitsland voltooid. Daarnaast worden onze medewerkers periodiek geschoold bij onze partner Rathscheck in Duitsland.

Goede communicatie

Ridder is zich bewust van het belang van goede communicatie tussen verschillende partijen. Cruciale factor in zowel voorbereiding als uitvoering is een goed contact met architect en aannemer. Onze vakmensen leven zich dan ook volledig in in het programma van eisen van het ontwerp. Om vervolgens met creatieve, innovatieve en doordachte voorstellen te komen en het project succesvol te realiseren.