One Stop Shop

Alles in één hand

Het bouwen van een dak of gevel is altijd een combinatie van leisteen, metaal, isolatie en achterconstructie. Ridder heeft zich de afgelopen tien jaar dan ook ontwikkeld tot een One Stop Shop aannemer. Wij nemen een compleet dak of complete gevel aan vanaf staalconstructie of beton tot afwerking.

Voordelen

Of de boventoon in een project nu leisteen of metaal is, u hoeft er maar één partij voor in te huren. Randprofielen, loden aansluitingen, enz. voor een leistenen dak of gevel worden in onze eigen zetterij gefabriceerd en door onze eigen monteurs aangebracht. Wij hoeven nooit te wachten op een loodgieter die een goot moet aanbrengen. Of op een loodwerker die lood moet inslijpen. Ridder doet dit allemaal zelf. Hierdoor kunnen we snel en slagvaardig een project afronden.

Daarnaast bouwen we het liefst onze eigen achter- of onderconstructies. Dit levert de beste en meest economische constructie op inclusief hoge bouwsnelheid en heldere communicatie.

Ten slotte is er maar één partij die garant staat voor het dak of de gevel. Bij problemen is er geen onduidelijkheid welke partij waar verantwoordelijk voor is. Kortom, vanaf beton, staal of spant: Ridder regelt het allemaal zelf.